Îmi dăruiesc ziua de naștere

 

Virgil Alecu Asociatia Andreea Paula

50% Complete
250 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta de ziua mea îmi doresc să fac o faptă bună: să fiu alături de Andreea, o fetiță de 4 anișori care are nevoie de ajutorul nostru, al oamenilor mari.

Andreea suferă de o boala de mușchi care o oprește din a se bucura de copilărie așa cum o fac toți copii de vârsta ei. Doar gândul că nu poți merge, nu poți juca de-a v-ați ascunselea, nu poti sa te dai în tobogan, nu poți alerga cu ceilalți copii în curtea grădiniței este destul de greu de acceptat.

Părinții Andreei încearcă să găsească pentru ea cele mai potrivite tratamente, astfel încât boala ei să nu avanseze. Haideți să o ajutăm pe Andreea să aibă  parte de zile mai ușoare si să îi aducem un zâmbet în privire, venindu-i în ajutor cu o mică donație pentru tratamentele pe care le urmează.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Andreea Paula este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu dizabilitati, pentru îngrijire specalizată, recreere terapeutică, suport și consiliere psihologică și integrare socială individualizată. 

Împreună putem să îi fim alături Andreei sustinand-o sa poata beneficia de tratament si terapie de specialitate.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

2 Donații

Anonymous

100 RON
03 Oct 2019
Multa sanatate micutei Andreea si putere parintilor sa ii fie alaturi! Gestul tau este unul de suflet, si spune multe despre felul tau de a fi. La multi ani frumosi Virgil! Esti un om deosebit!
17 Oct 2018
Virgil Alecu : Asociatia Andreea Paula
Îmi dăruiesc ziua de naștere